“PENTRU CA SUNTEM PROFESIONISTI SUCCESUL  ESTE OBLIGATIE”

 

 CE FACEM...

  Mega este o organizatie care isi desfasoara activitatea de distributie la nivel national, avem un colectiv    +     Am fost primii din România care am spus şi am făcut multe in domeniul mobilei si al decoratiunilor interioare. Continuăm şi astăzi să deschidem căi, să creăm tendinţe şi să creem şi sprijinim branduri ale producatorilor din Romania, Turcia, Polonia,Italia, Germaina, Franta, Spania. Jucăm, de asemenea, un rol activ în comunitatea noastră profesională prin sprijinul si consultanta acordate clientilor si distribuitorilor nostri. Pornim de la procese/metode consacrate ce au devenit standarde profesionale, pentru ca rezultatele muncii noastre să fie întotdeauna de bună calitate. Dar adaptăm şi personalizăm aceste procese, astfel încât aceleaşi rezultate să fie, de fiecare dată, relevante şi utilizabile pentru clienţii noştri. Creativitatea, îndrăzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc

CINE SUNTEM...

+     Euro Mega este o firma tanara care are ca principal domeniu de activitate distributia de mobila si decoratiuni interioare si o experienta relevanta in domeniu. Colaborarea in mod direct cu clientii nostri ne-a oferit certitudinea unei dezvoltari continue si obtinerea celor mai bune rezultate pe care le sustinem prin calitate, promptitudine si profesionalism. Noi, cei de la Euromega, credem ca satisfactiile cele mai mari se obtin prin munca sustinuta si numai atunci cand cerintele clientilor sunt respectate intocmai. De aceea ne plac provocarile. Incercam sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii, pe baza celor mai adecvate tehnologii si la cele mai bune preturi.

 CUM FACEM...

+     Euro Mega lucreaza cu clientii de la initierea proiectului si continua colaborarea chiar si dupa implementarea acestuia. Abordare noastra este de a colabora indeaproape cu clientii, pentru a gasii solutiile cele mai adecvate cerintelor. Rolul nostru este acela de a oferii, pe baza experientei noastre, cele mai bune solutii care sa aduca valoare si o recuperare rapida a investitiei iar produsele comercializate de noi sunt proiectate sa creasca valoarea investitiei si astfel sa va protejeze investitia.

 Avantajele pe care le oferim clientilor nostrii sunt:

 

1.  Realizarea de solutii integrate, adaptate cerintelor beneficiarilor.

2.  Asistenta in comercializarea produselor

3.  Diversitatea mare a produselor si seviciilor

4.  Garantie si mentenanta post-implementare si/sau post-vanzare.

5.  Flexibilitate in colaborare.

6.  Utilizarea celor mai noi tehnologii, care asigura siguranta si adaptabilitate.

7.  Raportul bun calitate/pret.     

+     In alegerea furnizorilor folosim specificatii bazate pe performanta, pentru a deschide piata si a permite celor mai eficienti si competitivi furnizori sa-si faca cunoscuta oferta. Atunci cand selectam furnizorii, urmatoarele caracteristici sunt foarte importante in evaluarea pe care o realizam:

·   Eficienta costurilor;

·   Stabilitatea financiara;

·   Aspecte legate de sanatate, mediu inconjurator si siguranta;

·   Inovatie;

·   Capacitatea de productie/livrare;

·   Capacitatea de a asigura service;

·   Capacitatea de a asigura asistenta tehnica

 GAME DE PRODUSE

+     Aflandu-se in relatii de exclusivitate cu firme reprezentative din Turcia, Polonia,Italia, Germaina, Franta, Spania, brandurile importate si comercializate de firma noastra reprezinta produse de top in industria mobilei si decoratiunilor interioare.

 +     Mobila si canapele se remarca prin grija pentru detalii si finisaj, oferta continand produse moderne, de o calitate incontestabila. Va propunem solutii noi de amenajare pentru saloane, dormitoare, holuri, camerele copiilor si hoteluri incercand sa fim cat mai aproape de gustul si personalitatea clientilor. Un mobilier bine ales ofera casei stilul si eleganta dorita.

+     Paturi metalice sau din fier forjat pentru persoanele care nu agreeaza mobilierul masiv, sau pentru institutiile care ofera servicii de cazare, spitale, camine de orice fel, dispunem de o gama completa perfect adaptabile oricaror conditii de exploatare sau modulare

+     Sobe si seminee din fonta intr-o gama foarte variata si cu un design elegant si atagator pentru incalzirea spatiilor de locuit si utilitare (birouri, etc).

+     Usi metalice de exterior cu un design exclusiv Euro Mega ce asigura securitate si protectie maxima, izolare termica si fonica, garantia utilizarii pe termen indelungat, un aspect estetic oricarei locuinte

+     Decoratiunile interioare comercializate au la baza obtinerea unei maxime functionalitati si promovarea esteticului, prin atentia deosebita acordata designului. Diversitatea produselor si serviciilor conduc la diversitatea de aplicatii ceea ce ne ofera un avantaj net pe piata.

+     Unul ditre cele mai importante instrumente prin care am devenit competitivi, este colaborarea cu furnizori si beneficiari potiviti si de asemenea, administrarea intr-un mod optim a relatiilor cu acestia. Politica Euromega urmareste stabilirea unor directive clare pentru relatiile cu furnizorii si relatii contractuale solide si durabile cu beneficiarii.

+     Euromega se implica in instruirea si dezvoltarea personalului din cadrul companiei pentru a sigura calificarea permanenta a acestuia in cadrul unor piete ce evolueaza rapid, precum si in cresterea gradului de intelegere a aspectelor legate de relatiile comerciale.

+     Relatiile cu furnizorii si beneficiarii se bazeaza pe respect respect reciproc, pe etica stricta a afacerilor si credibilitate. Respectam stricta confidentialitate asupra conditiilor comerciale si financiare. La ora actuala, reteaua de dealeri autorizati este extinsa la nivelul intregii tari, cuprizand toate marile orase.

+     Am pornit afacerea  cu mentalitatea “castig de ambele parti”, dar si cu grija fata de client caruia ii  suntem prieten si consultant. Vrem sa oferim solutii inovatoare si individualizate intr-o transparenta totala, ceea ce  permite tuturor sa faca alegeri informate. Societatea noastra are in dotare spatii si depozite proprii, un parc auto structurat astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor clientilor nstri  dar si un sistem comercial performant, deasemenea detinem un showroom in orasul Racari si un magazin propriu de desfacere in Bucuresti.

+     Responsabilitate este piatra de temelie a organizatiei noastre ceea  ce face din noi o echipa de profesionisti. Nu facem promisiuni lipsite de acoperire, ci credem sincer in proiectele la care ne angajam. Pentru noi, onestitatea ca si munca reprezinta promotori de necontestat  ai succesului.

    UNDE VREM SA AJUNGEM...

+     Misiunea noastra este sa va oferim cele mai bune produse insotite de cele mai performante servicii la preturi adaptate perfect necesitatilor Dumneavoastra, sa va pastram ca prieteni, colaboratori si clienti si in viitor.

Asumandu-ne obligatia de a garanta calitatea si performantele produselor noastre si de a raspunde prompt cerintelor clientilor nostri , speram intr-o colaborare fructuoasa pentru ambele parti. 

Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Va intampinam cu o gama completa in show-roomurile noastre din tara.